Op dit moment is de praktijk gesloten, heeft u met spoed in avond, nacht of weekend een huisarts nodig?  070 346 96 69

Veelgestelde Vragen

Hier tref u een overzicht van veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, neemt u dan gerust contact met ons op.

In principe is de praktijk het hele jaar geopend. Wanneer een huisarts op vakantie is dan zal een andere huisarts aanwezig zijn. Het kan zijn dat er dan een langere wachttijd is voor het spreekuur. Verder is de praktijk niet open tussen 17.00 en 8.00, de weekenden en feestdagen, dan kunt u terecht bij de Huisartsenpost Den Haag via telefoonnummer 070-3469669.
U kunt ons via de vaste lijn, optie 1, bereiken indien er sprake is van een spoedeisende situatie.
Wanneer er een noodgeval is waarbij de inschatting bestaat dat een spoedbezoek door huisarts niet voldoende is: dan is dringend het advies de ambulance of 112 te bellen.
Graag vragen wij u voor 12.00u te bellen voor uitslagen van eerder gedaan onderzoek. Wij bellen u dan terug in de middag. Houdt u rekening met het volgende: de uitslagen zijn (onder voorbehoud) 2 werkdagen na het onderzoek bekend.
Het beste is om een ochtendurine halverwege de plasbeurt op te vangen in een schoon potje. Vervolgens kan het potje voor 12.00u ingeleverd worden bij de doktersassistente die het zal onderzoeken.
Natuurlijk kunt u gelijk komen. Als u in de gelegenheid bent, belt u dan even om aan te kondigen dat u onderweg bent. Zo kunnen wij hier ook rekening mee houden.
Er is altijd een verwijsbrief nodig om bij de specialist langs te kunnen. U zal dus ten alle tijden langs de huisarts moeten.
Wanneer u een medicijn wenst te herhalen dan kan dat via mijngezondheid.net. Ook kan dat telefonisch via de receptenlijn 24 uur per dag. Informeer bij de apotheek naar de herhaalservice.