Op dit moment is de praktijk gesloten, heeft u met spoed in avond, nacht of weekend een huisarts nodig?  070 346 96 69


blog

Geachte Patiënten,


Wij willen jullie laten weten dat wij even geleden brieven hebben verzonden naar alle patiënten die in de afgelopen periode een inhalator hebben gebruikt of de diagnose astma of COPD in hun medisch dossier hebben staan. Deze oproepbrief heeft als doel om proactief de gezondheid van onze patiënten in kaart te brengen en zo hun welzijn op lange termijn te bevorderen.


Wij streven ernaar om u zo lang mogelijk en zo gezond mogelijk te houden. Daarom hebben wij deze stap genomen om ervoor te zorgen dat eventuele behoeften of zorgen met betrekking tot uw luchtweggezondheid tijdig worden geïdentificeerd en aangepakt.


Indien u recentelijk een controle heeft gehad en toch een uitnodiging heeft ontvangen, bieden wij onze oprechte excuses aan voor het eventuele ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We streven naar precisie, maar begrijpen dat fouten kunnen optreden.


Bent u verrast doorde uitnodiging? Het kan zijn dat u geen longziekte heeft maar toch wel een oproep heeft ontvangen. Wij hebben u toch een brief gestuurd omdat u mogelijk in de afgelopen jaren één of meerdere keren een inhalator voorgeschreven heeft gekregen. Wij nodigen u vriendelijk uit om met ons contact op te nemen indien dit het geval is.


Het voorschrijven van een inhalator kan een indicatie zijn van mogelijke kwetsbaarheid bij infecties, zelfs als u niet bekend bent met astma of COPD. Samen beoordelen we uw gezondheidssituatie, zodat wij de nodige zorg en ondersteuning kunnen bieden.


Met vriendelijke groet,


 


Huisartsen Archipel